0
Domaći fudbal

Izbegli debakl, ali ne i poraz

Objavljeno: 11.11.12 u 14:59

Primili su samo jedan gol, a trebalo je minimuum četiri-pet. Za 90 minuta nisu šutnuli u okvir gola, nisu stvorili ozbiljnu šansu, pa nije ni čudo što su im navvijači skandirali da igraju kao….e.

Eto, to je opis igre Crvene zvezde na gostovanju OFK Beogradu na Karaburmi – 0:1 (0;0). Gol odluke je posztigao Petar Grbić u 59. minutu.

U igri koja se zove fudbal nema saopštenja, nema priče kojom se skreće pažnja s sopstvenog neznanja i nemoći, jer se sve vidi na terenu za tih predviđenih 90 i nešto kusur minuta. A Zvezda je tu daleko slabija nego što to pokušava da se predstavi.

Domaćin je odigrao kako je hteo, potpuno ubio crveno-bele i zasluženo pobedio. Za to im treba odati priznanje, a Zvezda mora da se zapita gde je i u kom pravcu ide. Vezali su dva prvenstvena poraza i u takvom raspoloženju dočekuju Partizan sledeće nedelje.

Navijači su tražili odlazak Uprave i dolazak Dragana Džajića, a vreme će pokazati kada će se to dogoditi, jer je svima jasno da je to neminovnost.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter