0
Evropske lige

Dva puta iz keca u dvojku

Objavljeno: 11.11.12 u 19:35

Odigrana su dva psolednja meča 11. kola Budneslige, a kakvi su samo preokreti viđeni – oba susreta su kladioničarski rečeno došla iz keca u dvojku.
Štutgart je dočekao ekipu Hanovera, za koju su svi smatrali da im leži. Posle 45 minuta švabe su vodile sa 2:0 golovima Gentnera i Ibiševića, a onda je usledio neverovatan pad i potpuno demoliranje domaćeg tima u nastavku. Dva gola Abdelauea i po jedan Sobieha i Šlaudrafa za konačnih 2:4!

 

Identičnim rezultatom završen je i meč Grojter Firt – Menhengldbah. S tim da je Grojter rano poveo preko Neriga, ali je u 12. minutu crveni karton dobio Klajne pa su domaći morali da se snalaze sa desetoricom. Menš je u 22. minutu izjednačio preko Vendta, ali je Grojter još jednom poveo golom Priba. Ali na startu drugog dela, za samo šest minuta, Menhengladbah preokreće i dolazi do vođstva 3:2 pogotcima Štrancla i Hermana. U 90. minutu crveni karton dobija i Peković, a penal sigurno izvodi Marks za konačnih 2:4.

Pre ova dva duela odigran je susret Volfsburg – Leverkuzen, gde su vukovi lako savladali aspirindžije sa 3:1 uz dva gola Dijega i jedan Basa Dosta. Počasni gol za Lever je u 90. minutu dao Kisling.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter