0
Domaći fudbal

Fudbaleri Donjeg Srema i subotičkog Spartaka odigrali su danas na stadionu Karađorđe u Novom Sadu nerešeno 0:0, u utakmici 12. kola Superlige Srbije.

Donji Srem i Spartak igrali bez golova

Objavljeno: 11.11.12 u 17:49

Treneri obe ekipe Bogić Bogićević i Petar Kurčubić po završetku meča istakli su da je nerešen ishod realan odraz dešavanja na terenu.

„Znali smo i jedni i drugi šta nas čeka ukoliko primimo gol, jer je bilo jasno da će eventualnim jednim pogotkom pobednik biti rešen“, rekao je Bogićević na konferenciji za novinare, dodajući da je bez obzira što nije bilo golova, odigrana zanimljiva i dinamična utakmica.

Trener Donjeg Srema je istakao da je zadovoljan igrom pogotovo u situaciji u kojoj, kako je rekao, na raspolaganju nije imao čak četvoricu prvotimaca, među kojima i najboljeg strelca ekipe, Damnjanovića.

Kurčubić je istakao da je očekivao tešku utakmicu jer se zna da Donji Srem igra izuzetno čvrsto pogotovo na domaćem terenu i da tesko prima golove.
„Išli smo na to da damo gol, u prvom poluvremenu imali smo nekoliko lepih prilika, ali nažalost nismo ih iskoristili“, rekao je Kurčubić.

On je dodao da je njegov tim na početku drugog poluvremena imao dve odlične prilike, a da je domaća ekipa nakon toga preuzela kontrolu igre. Kurčubić je kazao da je izvesno bilo da će jedan gol rešiti pobednika i da su zbog toga obe ekipe igrale dosta čvrsto u odbarni.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter