0
Evropske lige

Surova stara dama

Objavljeno: 10.11.12 u 22:41

Juventusova serija od 49 mečeva bez poraza u Seriji A je prekinuta u prošlom kolu kada je Inter savladao šampiona, a ceh je neko morao da plati.

Prvo je to bio Nordsjaeland koga je Juve u Ligi šampiona savladao sa 4:0, a večeras su u gostima pregazili Peskaru sa 6:1!

Već posle prvog poluvremena sve je bilo jasno jer je rezultat na stadionu Adrijatiko bio 1:5.

Stara dama je povela u 9. minutu golom Vidala, a u 22. se prvi put upisao Fabio Kvaljarela. Peskara je uspela da smanji rezultat preko Kasćionea, ali to je razljutilo goste.

 

Do kraja prvog poluvremena usledili su golovi Kvadva Asamoe, Sebastijana Đovinka i Fabija Kvaljarele. Juve je spustio gas u drugom poluvremenu, ali je Kvaljarela uspeo još jednom da zatrese mrežu i postigne hettrik.

Juve je na ovaj način sačuvao lidersko mesto i ima 31 bod, dok je Peskara ostala 14. sa 11 bodova. Odigran je danas još jedan meč 12. kola, a na Sardiniji su meč bez golova odigrali Kaljari i Katanija.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter