0
Evropske lige

Belgijski fudbaler Maruan Felaini izjavio je u subotu da bi voleo da igra u Ligi šampiona sa Evertonom ako je to moguće, i da će možda morati da ode iz tog engleskog kluba da bi učestvovao u tom takmičenju.

Felaini bi da igra Ligu Šampiona

Objavljeno: 10.11.12 u 18:49

„Želim da igram u Ligi šampiona… Voleo bih da to bude sa Evertonom, ako je moguće, a ako nije, onda sa nekim drugim timom, ali u svakom slučaju želim da učestvujem u tom takmičenju. Možda ću zbog toga morati da odem iz kluba, a možda i ne“, rekao je Felaini za Bi-Bi-Si.

Felaini je u Everton došao na leto 2008. godine iz belgijskog Standarda, u kojem je ponikao, ali još nije osvojio nijedan trofej sa engleskim klubom.

„Nadam se da ću osvojiti neki trofej sa Evertonom. Kada sam došao ovde igrao sam finale FA kupa protiv Čelsija i izgubio sam. Prošle godine sam igrao polufinale i ponovo izgubio i nadam se da ćemo ove godine konačno osvojiti nešto“, kazao je ovaj 24-godišnji vezista.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter