0
Domaći fudbal

Vasiljević tužio Lekića

Objavljeno: 09.11.12 u 14:56

Rat nove stare garniture funkcionera Radničkog iz Kragujevca se nastavlja. Međutim, ovoga puta se s prepucavanja preko novina prešlo na konkretne stvari (čitaj tužbe).

 

Predsednik Upravnog odbora Kragujevčana Nebojša Vasiljević podneo je Višem javnom tužilaštvu u Kragujevcu krivičnu prijavu protiv Dragoljuba Lekića, zbog sumnje da je zloupotrebio službeni položaj i na taj način oštetio klub za 100.000 evra.

 

„Krivičnom prijavom je obuhvaćena Lekićeva krivica da je u prepisci sa više menadžera falsifikovao dokumenta i da ja koristio nevažeći pečat sa imenom Šumadija Radnički 1923.

 

Osnovni motiv ove prijave je to što gospodin Lekić od marta 2012. godine kontinuirano uznemiruje javnost, blati ugled kluba iznošenjem lažnih optužbi i podnošenjem lažnih krivičnih prijava, a sve to u cilju prikrivanja štete koju je naneo FK Radnički 1923„, stoji u saopštenju Radničkog 1923.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter