1
Fudbal

Stanojević podneo ostavku

Objavljeno: 09.11.12 u 17:54

Aleksandar Stanojević dolazi u Beograd. Rastao se s kineskim Dalijenom Aerbinom i dolazi u Srbiju na odmor. A možda ukoliko Dragan Đurić napusti predsedničku funkciju u Partizanu dođe i u Humsku.

 

Navijači su sinoć na meču protiv Intera skandirali njegovo ime i jasno stavili do znanja da ga žele.

 

Ipak, čini mi se da su te priče nerealne, pa da se vratimo činjenicama, a one kažu da je Stanojević podneo ostavku.

 

„Naš trener Stanojević odlučio je da napusti funkciju u Dalijenu. Veliki gubitak za klub, ali i naše navijače. Hvala mu na svemu što je uradio za našu ekipu i želimo mu mnogo sreće u nastavku karijere“, stoji u saopštenju Dalijena na zvaničnom klupskom profilu na Fejsbuku.

 

Bivši trener Partizana klub je preuzeo dok se borio za opstanak, a na kraju sezone izborio je učešće na međunarodnoj sceni.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Stanojević podneo ostavku | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. I’m writing a paper on romoba vacuum cleaners and I observed this article being incredibly beneficial and informative. Thank you.
    jDaveRishanr

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter