1
Američki fudbal

Kolt presudio jaguarima

Objavljeno: 09.11.12 u 10:10

Odigrana je prva utamica 10. NFL vikenda u kojoj su Indijanapolis Koltsi na gostvanju u Džeksonvilu savladali Jaguarse rezultatom 27:10 (3:0, 14:3, 7:0, 3:7).

Bila je to četvrta uzastopna pobeda Koltsa (6-3) i šesta izgubljena utakmica u nizu za Jaguarse (1:8) koji sada imaju najlošiji star sezone u istoriji ove franšize.

Ruki kvoterbek Koltsa Endrju Lak možda nije briljirao kao u meču protiv Majamija kada je bacio za 433 jarda, zapravo bio je znatno lošiji od toga kada je segment dodavanja u pitanju.

Lak je imao 26 pokušaja dodavanja od kojih 18 kompletiranih za 227 jardi i bacio je jedan intersepšn. Međutim mladi kvoterbek je protiv Jaguarsa briljirao u trenucima kada je njegov tim bio blizu end zone protivnika pa je postigao dva tačdauna trčanjem i time praktično rešio pitanje pobednika.

Sa druge strane očajni Jaguarsi probali su dva kvoterbeka ali nisu našli način da pariraju Koltsima. Meč je startovao Blejn Gebert koji je od 31 pokušaja imao 18 uspešnih dodavanja za 209 jardi, ali je imao i presečeni pas, a potom je se u igri našao Čed Hene koji je  bacao za 121 jard, imao  i tačdaun dodavanje ali i intersepšn.

Rezultati:

Indijanapolis – Džeksonvil 27:10

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter