0
Evroliga

Duško Vujošević izjavio je posle poraza od Bamberga da je pobednika odlučilo iskustvo protivničke ekipe i da on prihvata odgovornost za poraz

Ja sam kriv

Objavljeno: 09.11.12 u 23:27

„Čestitam Bambergu na zasluženoj pobedi. Oni su pokazali svoju snagu, znaju da igraju iako nemaju zvučna imena u svojoj ekipi. Udvajanjima smo povremeno uspevali da im narušimo ritam i u tim periodima smo kontrolisali utakmicu. Oni imaju individualni kvalitet i iskustvo i to se najbolje videlo kada se utakmica lomila“.

„Poraz je veoma težak, plašio sam se utakmice jer sam znao da su oni kvalitetna ekipa. Nahbar nam je zadao dosta problema. Ne treba zaboraviti da je ovo jako mlad tim tim, šta god da urade dobro oni su zaslužni, a za poraz sam ja kriv. To je i posao trenera – da bude kriv kada ne ide dobro. Ipak, svaka utakmica je nova prilika, iako nemamo mnogo šansi za plasman u Top 16 fazu“, dodao je vidno neraspoloženi Vujošević.

 

Trener Bamberga Kris Fleming je pohvalio mladi tim Partizana.

„Mislim da je stručni štab Partizana zaslužio komplimente za posao koji je uradio sa ovom mladom ekipom. Ključ utakmice je bio u tome što smo u drugom poluvremenu imali manji broj izgubljenih lopti i mnogo bolji protok lopte. Takođe, u nekoliko poslednjih minuta zonska odbrana donela nam je rezultat. Još je rano govoriti o plasmanu u Top 16 fazu, iako smo postigli veliki uspeh ovde“.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter