1
Košarka

Durantula predobar za Čikago bez Rouza

Objavljeno: 09.11.12 u 09:56

U malom derbiju Oklahoma je izgledala uspavano i gubila sitnom razlikom sve do poslednje četvrtine kada je Kevin Durent zatrpao koš Bikova, najbolji strelac NBA lige postigao je ukupno 10 od 24 poena u poslednjoj četvrtini. Poslednjih 12 minuta meča Oklahoma je dobila sa 31:19 i na krajuslavila 97:91. Vestbruk je ubacio 16 poena, imao 12 asistencija dok je najefikasniji bio Ibaka sa učinkom od 21 poena(15 u prvom poluvremenu), devet skokova i četiri blokade. Kod Čikaga Deng najefikasniji sa 27 koševa. Ni večeras nije bilo Rouza u timu Čikaga.

Los Anđeles Klipersi ostvarili su i drugi trijumf u gostima a prvi van LA-a. Blejzersi su delovali loše u prvom poluvremenu, dozvolili gostima da odu na +25. Trejlblejzersisu u finišu treće četvrtine smanjili nekako zaostatak na 75:69 ali to je bio maksimum Portlanda. Na kraju je bilo 103:90, na razočaranje domaće publike.

 
Džamal Kroford je bio najefikasniji sa 25 poena, dok su Kris Pol i Deandre Džordan dodali po 21. U domaćem timu istakao se Nikolas Batum s 23 poena, devet skokova, pet asistencija i tri ukradene lopte dok je Oldridž bio ograničen na „samo“ 17 koševa

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Durantula predobar za ÄŒikago bez Rouza | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Spot on with this write-up, I actually assume this web site needs much more consideration. I’ll most likely be once more to learn far more, thanks for that info.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter