in ,

Davide Valseki

Siguran da bi mogao da krene stopama Nika Rozberga, Luisa Hamiltona, Nika Hilkenberga i Pastora Maldonada, debitujući u F1 posle osvojenog šampionata u GP2, italijan je testirao ove nedelje Lotus u Abu Dabiju, zajedno sa ostalim potencijalnim novajlijama u F1.

 
“Manje više, svi šampioni GP2 šampionata su prešli u F1. Možda je jedino Pantano propustio tu priliku, ali sa njim je priča nekako drugačija, možda je on imao malo više godina nego što je trebalo. Nadam se da ću i ja kao i ostali šampioni ući u F1 i mislim da sam spreman da iskoristim šansu do maksimuma. Formula 1 je sada malo komplikovanija, ali na kraju dana, ovo su gotovo isti sportovi u kojima uvek morate da date svoj maksimum. Formula 1 je malo brža, ali ok, pobedio sam u GP2 i mislim da bih mogao da se nosim sa svima u najbržem takmičenju. To je moja ideja, samo još da dobijem priliku da je dokažem.

 
Valseki je pokupio GP2 titulu sa timom DAMS koji vodi Erik Bulije koji je godinu dana radnije proslavio Grosjeana, a Valseki bi trebalo da napuni 26 godina u januaru.

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

Kolt presudio jaguarima

Junajted bi Vanjamu