0
Auto Moto

Vitmarš: Perez će tek osetiti pritisak

Objavljeno: 08.11.12 u 10:53

Martin Vitmarš je priznao da če Serhio Perez naići na čudne okolnosti kada naredne godine pređe u Meklaren iz Zaubera. Otkada je potpisao sa novim timom, Meksikanac nije osvojio ni jedan bod za svoj sadašnji tim.

„Naići će na drugačiji svet u Meklarenu“ rekao je direktor tima Vitmarš. „Pojaviće se u Australiji naredne godine sa mnogo više pritiska na njegovim ramenima i to je nešto sa čime će morati da nauči da se nosi. Ako nismo u prva dva reda na startu, i ne borimo se za pobedu, onda kod nas, kao i u Ferariju kreće da raste pritisak kao nigde drugde.

Kada Red Bul nije bio kompetitivan niko ih nije mnogo smarao, ali biti vozač u Meklarenu nosi veliku težinu.On možda misli sada da to razume, ali ja znam da ne razume. Mi smo internacionalni brend, i trenutno imamo dva sjajna britanska vozača koji su bili najbolji koje sam mogao da nađem u trenutku potpisivanja ugovora, a sada će biti jedan britanac i jedan meksikanac, jer je opet, to bilo najbolje što smo mogli da uzmemo sa tržišta.“

Perez je do sada impresionirao tokom sezone, popevši se na podijum u Maleziji, Kanadi i Italiji…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter