0
Evrokupovi

Poraz crno – belih

Objavljeno: 08.11.12 u 23:10

Fudbaleri Partizana izgubili su večeras na svom stadionu od Intera iz Milana sa 3:1 (0:0). Crno – beli su u već delu odigrali dobru utakmici i sasvim ravnopravno su parirali neroazurama sve do drugog primljenog gola.

Imali su igrači Partizana nekoliko odličnih prilika ali je Handanović u nekoliko navrata briljantno intervenisao i sprečio sigurne pogodke.

Prvo poluvreme može se reći da je je poptuno pripalo Paritizan a najbolje šanse crno – beli su imali u 31. minutu kada je dva puta na centaršut Tomića, Ivanov dva puta šutirao glavom ali je oba puta Handanović sjajno odreagovao.

Nešto pre toga dogodio se peh za crno – bele kada je kapiten Saša Ilić morao zbog povrede da napusti igru, a umesto veterana u igru je ušao Jojić.

Inter stiže do prvog gola u 51. minutu nakon što je grešku u dodavanju između Kamare i Ivanova iskoristio Guarin uzeo loptu i lepo pronašao Palasija za 1:0.

Novu sjajnu šansu Partizan je propustio u 69. minutu kada je Marko Šćepović povratnim pasom pronašao Smiljanića kokji je sa oko 13 metara šutirao iz prve u donji levi ugao ali je Handanović još jednom sjajno reagovao.

Inter duplira prednost u 76. minutu, a ponovo je Palasio bio strelac, kada je sam istrčao ispred Petrovića i rutinski ga matirao.

Na 3:0 za neroazure povisio je Guarin u 87. minutu meča, kada je posle duplog pasa odigranog sa Kasanom predribalo nekoliko igrača Partizana i poslao loptu ispod golmana crno – belih.

Počasni i jubilarni 300. gol Partizan je na samom kraju utakmice, a konačnih 3:1 postavio je Nemanja Tomić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter