1
Domaći fudbal

Pazarci očekuju smanjenje kazne

Objavljeno: 08.11.12 u 18:15

Potpredsednik Fubalskog kluba Novi Pazar Tarik Imamović očekuje da će drugostepena komisija Fudbalskog saveza Srbije odlučiti da smanji kaznu sa dve na jednu utakmicu igranja bez publike na svom terenu.
„Na osnovu raspoloženja koje je vladalo na sednici Zajednice klubova Superlige, očekujem da će naša žalba biti uvažena i da ćemo u 13. kolu dočekati Javor pred navijačima. Ivanjičani su, takođe, istakli da bi voleli da igraju pred punim tribinama“, izjavio je Imamović.
On je izjavio da većina klubova u Zajednici superligaša misli da država treba da se uključi u organizaciju utakmica.
„Sam klub ne može da organizuje utakmicu, a da se ne desi nešto nepredviđeno. Većina superligaša je stala uz nas i ocenila da kazne za klubove nisu adekvatne i da postoji bojazan da će mnogi sportski radnici napustiti fudbal“, rekao je potpredsednik Novog Pazara.
„Treba uvek da se reaguje na isti način, da se po istom kriterijumu kažnjavaju i hapse izgrednici. Sigurno je da i treba naći neki adekvatniji model za izricanje kazni, pošto ni UEFA ne preporučuje pražnjenje stadiona“, dodao je Imamović.
Novi Pazar je kažnjen zbog ispada navijača koji su istakli uvredljiv transparent na utakmici protiv Rada sa dve utakmice igranja pred praznim tribinama i novčanom kaznom od 500.000 dinara.
Fudbaleri Novog Pazara su jednu utakmicu već odigrali pred praznim tribinama protiv Slobode, a rezultat je bio 2:2.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Pazarci očekuju smanjenje kazne | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Hiya. Very nice website!! Guy .. Beautiful .. Amazing .. I will bookmark your web site and take the feeds also…I am satisfied to locate numerous useful information right here within the post. Thank you for sharing…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter