0
Evrokupovi

Lion slavio u Bilbau

Objavljeno: 08.11.12 u 23:43

U večeras odigranim mečevima u okviru 4. kola u Grupi K Lige Evrope oba domaćina zabeležila su rutinske pobede.

Bajer iz Leverkuzena savldao je bečki Rapid sa 3:0, a strelci za „farmaceute“ bili su Karvahal u 44., zatim Šurle u 53. i Fridrih u 66. minutu utakmice, dok je u drugom susretu u okviru iste grupe Metalist iz Harkova rezultatom 3:1 pobedio Rosenborg.

Tajson u 4., zatim Ksavijer u 70. i Tores u 90. minutu bili su strelici za Metalist, dok je jedini pogodak za Rosenborg postigao Dokal u 42. minutu meča.

Francuski Lion pobedio je na gostovanju u okviru mečeva iz grupe I Atletik Bilbao sa 3:2 u meču na kome je dodeljeno osam žutih kartona, od kojih je jedan zaradio i Milan Biševac.

Lion je vodio sa 2:0 golovima Gomisa u 22. i Gurkufa u 45. minutu meča, da bi se Bilbao golom Herere u 48. i Adiriza iz penala u 55. minutu potpuno vratio u meč.

Pobedonosni gol za Lion postigao je Lakazete u 63. minutu utakmice.

U drugom meču ove grupe IKS je ugostio prašku Spartu, a meč je završen nerešenop 1:1, Tasevski je doveo domaće u vođstvo u 3. minutu da bi već u 24. Kveuke postavio konačan rezultat.

Gupa L donela je jedan meč bez golova i to je bio susret između Tventea i Levantea, dok su Hanover i Helsinborg odigrali 3:2.

Dijuf je doneo prednost od 2:0 za Hanover u golovima u 3. i 50 minutu, da bi Helsinborg golom ĐurĐića i 59 i Bedoje u 67. stigao do izjednačenja. Končnih 3:0 za Hanover postavio je Hušti u 90. minutu igre.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter