0
Auto Moto

Leb ne smanjuje gas

Objavljeno: 08.11.12 u 12:22

Iako je osvojio devetu titulu i naredne sezone misli da prepolovi svoje učešće u reli šampionatu, Sebastijan Leb nema nameru da smanji gas. U fabričkom Citroenu DS3 Leb je kompletirao deonicu dugu 2,94km na mešovitoj podlozi u vremenu od 2m06.118s.

To znači da će imati pravo da bira startnu poziciju na reliju koji počinje u petak u Barseloni. Jevgenij Novikov je impresionirao u njegovoj Ford Fiesti RS WRC zaostavši svega 0.146s za Lebom a treće vreme je postavio Miko Hirvonen drugi vozač ekipe Citroena sa 0.310s zaostatka za francuzom.

Jari Mati Latvala u fabričkom Fordu je bio četvrti sa 0.518s zaostatka, sa Piterom Solbergom koji je bio za nijansu sporiji. Tjeri Nojvil je napravio šesto vreme ispred Danija Sorda u Miniju koji je pred početak relija najavljivao da će dati sve od sebe na ovom reliju koji vozi pred domaćom publikom.

Ot Tanak, Mads Ostberg i Martin Prokop su komlpletirali vremena prve desetorice u njihovim Fiestama.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter