1
Fudbal

Kazorla i Mata za Ovijedo

Objavljeno: 08.11.12 u 22:13

Fudbalski klub Ovijedo nalazi se u veoma teškom finansijskom stanju i preti mu bankrot. Da nisu zaboravili svoj klub, mesto u kome su počeli da grade svoje fudbalske karijere, pokazali su Santi Kazorla, Huan Mata i Miku.

„Ne želimo da dozvolimo da se ugasi klub zahvaljujući kojem smo napravili karijere i sada igramo u Engleskoj“, rekli su medijima Mata, Kazorla i Miku.

Oni su pored toga što su donirali novac, pokrenuli akciju preko Tvitera kojom su prikupili 450.000 evra za samo četiri dana.

Ovijedo mora do 17. novembra da plati 2 miliona evra, u suprotnom klub će morati da se ugasi.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Kazorla i Mata za Ovijedo | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. I not to mention my guys were reading the good techniques located on your site while quickly developed a horrible suspicion I never thanked the website owner for them. The men came consequently joyful to see all of them and have in effect undoubtedly been loving those things. Thank you for genuinely quite accommodating as well as for considering variety of exceptional guides millions of individuals are really eager to be informed on. My very own honest regret for not saying thanks to earlier.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter