0
Evroliga

Gosti se gostili

Objavljeno: 08.11.12 u 23:17

Ono što je najbitnjije, rezultati u grupi D idu na ruku Partizanu, samo još da crno beli počnu sa pobedama.

Bešiktaš je kao gost savladao Lijetuvos Ritas 73:67. Držali su se domaći u meču do samog kraju ali nisu imali snage za pobedu pored raspucanog Kurisa Džeralsa. On je imao 25 poena (trojke 5/9) pa je opet potvrdio o koliko se kvalitetnom igraču zapravo radi. Damir Markota (13p) i Vladimir Dašić (10) pratili su Džerelsa u timu Bešiktaša, a dvocifren učinak kod Lijetuvosa imali su samo Babrauskas sa 14 i Nedović sa 11 poena (šut 4/11).

Makabi je nastavio seriju pobeda pobedivši u vrlo neizvesnoj utakmici Berlinsku Albu našeg Saše Obradovića, u gostima 78-76. Najbolji u Ponosu  Izraela je bio Smit sa 20 poena, dok je god domaćih najbolji bio Đedović sa 17 poena i 7 skokova dok je Vule Avdalović imao skor od 9 koševa. Meč se sudio Ilija Belošević.

Olimpijakos dolazi do sve bolje igre i večeras je, pomalo iznenađujuće, savladao Armani u gostima sa 84-71. Branioci titule su tokom celog meča bili u prednosti a početkom dugog dela su se odvojili i pobeda nije dolazila u pitanje. Najbolji kod Grka je bili Spanulis sa 23 poena i 9 asistencija dok je kod comaćih najefikasniji bio Lengford sa 17 koševa.

Kantu je ostvario jedinu pobedu večeras od svih domaćih ekipa i deklasirao Fenerbahče Ulker sa 82:58. Kod pobednika čak četiri igrača su imala više od 14 postignutih poena dok je kod, večeras očajnih Turaka, najefikasniji bio Romejn Sato sa samo 10 poena. Francuzi su u svakom segmentu nadigrali goste a fantastičnom odbranom su dovodili trenera Fenera do ludila.ž

Uniakaha je u gostima savladala Šalon 78-88, gosti su na poluvremenu već napravili pristojnu prednost od 12 poena a do kraja se situacija nije drastično menjala. Najbolji kod pobednika bio je Luka Žorić sa 17 poena dok je Kunoslav SImon postigao poen manje, Kosta Perović se zapljunuo sa standardnih 2 poena.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter