0
Evrokupovi

Rušenje tradicije

Objavljeno: 07.11.12 u 14:30

Nije Partizan postigao gol u poslednje tri evropske utamice. Nije Partizan trijumfovao u grupnoj fazi evropskog takmičenja od 2009. kad je savladao Šahjtor. Nije Partizan 24 godine pobedio neki italijanski klub. Nije Partizan osam godina prezimeo u Evropi….

U Humsku sutra stiže Inter (21.05h), a crno-beli bi bili srećni kada bi srušili barem jednu od ovih neprijatnih tradicija. Najrealnija je ova prva, a do poslednje ima još mnogo, mnogo muke, ali se u rdoivma srpskog šampiona ne predaju.

„Nadu nam niko ne može uzeti i mi želimo da pobedimo. Naravno, neozbiljno bi bilo pretiti Interu, ali verujemo u sebe. Mnogi misle da je izdanje iz Milana bilo sučajno i na nama je sada da ih razuverimo.

Pred nama je diplomski rad i videćemo da li ćemo dobiti osmicu ili desetku.

Čujem priče kako u ovom meču ne možemo ništa da izgubimo, ali ja se ne slažem s tim. Možemo da izgubimo mogućnost da se plasiramo u dalji tok takmičenja, a mi želimo da to izbegnemo.

Igrači su puni samopouzdanja, a ukoliko budemo hrabri i opušteni možemo da se nadamo uspehu. Tim znam, ali ga neću otkrivati, samo ću reći da će s klupe sigurno ući Marko Ščepović i Nikola Ninković. Za trećeg me ne pitajte“, reako je Vermez.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter