0
Auto Moto

Neka pričeka naredna sezona

Objavljeno: 07.11.12 u 11:16

Budućnost španskog heroja u sportu ostaje neizvesna nakon završetka sezone i poslednje trke koja se vozi na mešovitoj podlozi u Katalunji. Kako bi ostao fokusiran na predstojeću trku, Sordo razmišljanje o narednoj sezoni ostavlja za kasnije.

„Voleo bih da kažem gde ću biti naredne sezone, ali trenutno sam stoprocentno fokusiran na ono što mi predstoji a to je Reli RACC“ rekao je Sordo, koji juri svoju prvu pobedu u WRCu.“Polažem velike nade u ovu trku. Godina na izmaku je mogla da bude bolja ali sada bacam sve karte na trku na domaćem terenu. Poznajem dobro teren, i znam da ću biti okružen mojim navijačima.“

Sordo je ove sezone učestvovao na limitiranom broju trka sa Mini John Cooper Works WRC automobilom, a najbolji uspeh mu je drugo mesto na Reliju Monte Karla na početku sezone. Takođe, uspeo je da pobedi na Power stejdžu na Reliju Portugala u aprilu gde je bio i najbrži na pet deonica.

„Zadovoljan sam mojim vozačkim performansama u 2012. godini, i nadam se da će ovaj reli biti kulminacija godine u kojoj je bilo od svega po malo“ dodao je Sordo.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter