0
Auto Moto

Lorenco želi još jednu pobedu

Objavljeno: 07.11.12 u 12:42

Horhe Lorenco dolazi u Valensiju kao ovogodišnji šampion, obzirom da je već overio titulu na prošloj trci. Ipak, Lorenco želi pobedu na domaćem terenu, ne samo zbog gledalaca već i zbog tima Jamahe koji vodi veoma blisku borbu u šampionatu konstruktora sa rivalom Repsol Hondom.

„Ovo je poslednja trka u sezoni, i sjajan je osećaj voziti pred domaćom publikom sada već kao šampion Moto Gp.“ rekao je momak sa Majorke koji zvanično živi u Barseloni. „Bila je ovo duga i teška godina, i jako smo naporno radili kako bi stigli dovde. Nadam se da će ovo biti vikend u kome ćemo svi uživati, sa mnogo manje pritiska. Naravno, daću sve od sebe da pobedim i mislim da bi to definitivno bio najlepši mogući kraj sezone.“

Još uvek član ekipe, Ben Spiz je povređen i neće izlaziti na stazu, ali će na njegov motor sesti Kacujuki Nakasuga koji će pokušati da sakupi neke bodove u borbi za šampionat među konstruktorima.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter