0
ATP

Mari posle poraza od Đokoviać žali za šansama

Jedan momenat odlučio

Objavljeno: 07.11.12 u 21:02

“Meč je verujem odlučen u poslednja dva minuta. On je imao 15:40 i napravio je brejk, ja sam imao istu sitaciju gem kasnije i nisam u tome uspeo. To je momenat koji je prelomio meč”, rekao je posle meča Endi Mari.

Imao sam šansu u trećem setu. Uvek se nadate da jedan gem neće odlučivati meč. On je zaigrao bolje u drugom setu, a brejk loptu je spasio drajv volejom koji je pao na liniju. I tu ne možete ništa da učinite. Bio je bolji u drugom setu. Treći je bio neizvestan”, kaže Škot.

Mari se slaže da su mečevi između njega i Noleta postali pravi praznik za ljubitelje tenisa.
“Mi se zaista dobro poznajemo. Posebno se to odnosi na ovu godinu jer smo odigrali toliko mečeva. Manje više znate šta vas očekuje. Mislim da su zato naši mečevi toliko izjednačeni. Intenzitet tenisa u našim duelim bio je izrazito visok. Mogu da kažem da sam nešto slično na ovoj podlozi imao i sa Rafom. Ali ono što moram da istaknem na kraju je to da smo obojica mnogo napredovali u poslednje vreme i zato su naši mečevi i razmene udaraca tako dugi i neizvesni”, zaključio je četvrti teniser sveta

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter