0
Evrokupovi

Trener fudbalera Intera Andrea Stramaćoni rekao je večeras da će protiv Partizana na teren poslati najbolji mogući sastav u ovom trenutku, jer se radi o veoma važnoj utakmici u kojoj njegov tim može da osigura plasman u narednu fazu Lige Evrope.

Inter u najjačem mogućem sastavu

Objavljeno: 07.11.12 u 18:47

Partizan raste iz utakmice u utakmicu. Bili su veoma dobri u prvom meču u Milanu, igraće sutra pred svojim navijačima i sigurno će dati sve od sebe da naprave dobar rezultat. Nama preostaje da ne ponovimo greške iz prve utakmice“, rekao je Stramaćoni na konferenciji za mediej na stadionu u Humskoj.

Iako su italijanski novinari insistirali na davanju značaja pobedi nad Juventusom u velikom derbju Serije A minulog vikenda, Stramaćoni je prebacio fokus na duel sa crno-belima.
„Dobili smo važan meč prošle subote, ali moramo da idemo dalje. Sve snage smo usmerili na duel sa Partizanom, jer želimo da obezbedimo prolaz dalje. U našim glavama je samo Partizan, a tajna Interovog uspeha je u tome što ide utakmicu po utakmicu“, poručio je Stramaćoni.

On je podsetio da ima dvojicu povređenih odbrambenih igrača (Ranokiju i Samuela) i još jednom je pohvalio mladog napadača Partizana Lazara Markovića.
„Neće nam biti lako sutra, radi se o odličnom igraču, ali ne treba zaboraviti da Partizan ima mnogo takvih talenata, nadam se samo da oni sutra neće briljirati“, zaključio je Stramaćoni.

Defanzivac Intera Matija Silvestre rekao je da su crno-beli mlada i kvalitetna ekipa i ne bi bilo u redu da izdvaja bilo kog pojedinca.
„Moramo da budemo pažljivi, da nam se ne ponovi prvo poluvreme iz Milana“, istakao je Silvestre.

Posle konferencije za medije fudbaleri Intera odradili su trening. Utakmica četvrtog kola H grupe Lige Evrope između Partizana i INtera igra se sutra od 21.05 na stadionu u Humskoj.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter