0
Evrokup

Košarkaši Cibone su večeras i 17. put za redom poraženi u evropskim takmičenjima

Cibona i dalje bez pobede u Evropi

Objavljeno: 07.11.12 u 21:46

U meču prvog kola grupe G Eurokupa Spartak iz St. Petersburga je kao gost u Draženovom domu savladao Cibonu rezultatom 64:56(13:17, 17:16, 19:17, 7:14).

Skoro tokom čitavog meča Rusi su bili u prednost pa su na kraju zasluženo slavili. Cibona je došla do tri poena prednosti dva minuta pred kraj meča ali do kraja nisu uspeli da daju niti jedan poen pa kad se to uzme u obzir poraz je bio neminovan.

Naturalizovani Bosanac Zek Rajt  je za 19 minuta na parketu ubacio 13 poena i bio najzaslužniji za pobedu gostiju. Ante Mašić je za Cibonu ubacio 12 poena, a najefikasniji je bio D.J. Strouberi sa 13 poena.

Trener Veljko Mršić nakon susreta je rekao: „Kao što smo i očekivali protiv jedne čvrste momčadi, bilo je tvrdo. Imali smo priliku dobiti i mislim da nam je nedostajalo nekoliko minuta dobre igre na početku zadnje četvrtine da se uspijemo održati u utakmici do zadnjeg napada. Kao što smo i pretpostavili, bilo je problema u skoku protiv fizički nadmoćnije momčadi.“

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter