0
Domaći fudbal

Neka Petar da gol

Objavljeno: 06.11.12 u 12:38

Činilo se da će fudbaleri Partizana 300. gol u klupskoj istoriji na međunarodnoj sceni postići relativno lako, ali to se nešto odužilo. Od revanš meča plej-ofa protiv Tromsa crno-beli su odigrali tri tekme i to im nije pošlo za rukom.

Paradoksalno, najbliži su bili na meču protiv Intera u Milanu, dok protiv Nefčija na svom terenu i na gostovanju Rubinu nisu bili ni blizu.

Sada im se pruža prilika da na susretu protiv Italijana u Humskoj to učine, a onaj kome to pođe za rukom ući će u klupsku istoriju.

„Nebitno je ko će biti taj. Moj brat Stefan, Lazar Marković, ja ili neko četvrti. Evo, neka golman Petrović postigne gol iz penala, samo da ga damo.

Međutim, čini mi se da se previše priča o tome kako nismo postigli nijedan gol u Ligi Evrope. U Milanu smo pokazali da posedujemo kvalitet, nismo imali sreće, ali sam siguran da ćemo uspeti u tome do kraja Lige Evrope.

U četvrtak nam u goste dolazi ekipa Intera, a to je prvi tim koji je posle 18 meseci pobedio Juventus, što dovoljno govori o kakvoj ekipi je reč.

Ipak, mi ćemo igrati rasterećeno i uz podršku navijača verujem kako možemo da ostvarimo dobar rezultat – kaže Marko Šćepović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter