0
Evropske lige

Anderleht u igri!

Objavljeno: 06.11.12 u 22:46

Odigrani su mečevi 4. kola u grupi C Lige šampiona, a Anderleht je ostvario prvu pobedu u grupi savladavši Zenit koji je opet razočarao. Milan i Malaga su na San Siru podelili bodove, pa je šampion Belgije sada u jako dobroj poziciji.

Milan je u derbiju grupe dočekao Malagu i jurio prvu pobedu na svom stadionu u Ligi šampiona. Dobro su igrali rosoneri na početku, a najbolju priliku imali su posle udarca Emanuelsona iz slobodnog udarca, ali je Kabaljero nestvarnom intervencijom izvadio loptu iz gola. Milan je nastavio sa napadima, ali je usledila polukontra gostiju, sjajno organizovana, a poslednji pas dao je Isko za Eliseua koji šalje loptu u mrežu pored nemoćnog Abijatija. Prvu priliku u drugom poluvremenu imao je Milan, pas Krkića u prazan prostor i udarac Emanuelsona, ali pravo u Kabaljera. Milan konačno dolazi do izjednačenja, kratka kombinacija posle kornera, centaršut Konstanta na dva metra od gola i pogodak Pata glavom za 1:1. Milan je nastavio sa napadima, a Boateng je samo dva minuta kasnije imao priliku da donese vođstvo rosonerima, međutim nije njegov udarac iz nezgodne pozicije bio dovoljno jak i precizan da bi se savladao Kabaljero.

 

Anderleht je dočekao Zenit, koji je u Brisel stigao bez Hulka. Zenit je bolje počeo meč, stvorio nekoliko poluprilika, ali nisu stigli do gola. A onda sjajan napad Anderlehta, dupli pas Embokanija i Klještana i gol oporavljenog napadača za vođstvo domaćeg tima. Anderleht je mogao i da poveća prednost u nastavku propustili su dve sjajne prilike, pogodili i okvir gola, ali što je najbitnije nisu primili gol i osvojili su sva tri boda!

TABELA: Malaga 10, Milan 5, Anderleht 4, Zenit 3.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter