in ,

Sanjamo 300. gol

U Milanu im se nije dalo, promašivali su gotovo nemoguće, ali fudbaleri Partzana veruju da će u četvrtak protiv Intera na svom terenu postići 300. gol na međunarodnoj sceni.

 

Napadač Stefan Šćepović, do sada je imao slabu realizaciju, pa je možda vreme da postigne pogodak u verovatno najvažnijem meču za crno-bele ove jeseni.

„Utakmice kao ova protiv Intera je takva da u vama budi ono najpozitivnije što imate. U Milanu smo pokazali kako možemo da se nosimo s njima, a pred našim navijačima imamo još teži zadatak da ponovimo tako dobro izdanje.

Inter je u odličnoj formi, pokazao je to i protiv Juventusa, dok verujem da će i nas sada shvatiti daleko ozbiljnije nego pre dve nedelje na Meaci.

Na svom terenu su nas možda malo i potcenili, pa će sada imati želju da se prikažu u boljem svetlu. To sve garantuje dobru utakmiocu, dok mi želimo da konačno postignemo gol.

Pred nama su tri meča i verujem da ćemo uspeti u tome. Jurimo taj 300. pogodak u istoriji Partizana na međunarodnoj sceni. U Milanu smo imali mnogo šansi, ali nam se nije posrećilo i bilo bi lepo da se sve to vrati u četvrtak.

Potpuno je nevažno ko će biti strelac, čak ne mora ni mreža da se zatrese, neka samo lopta pređe gol liniju“, kaže stariji Šćepović.

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

Kampanja protiv Zvezde traje već deset godina

Važno je da mladi dobijaju šansu