0
Evrokup

Premijera za Delije

Objavljeno: 05.11.12 u 19:06

Košarkaški klub Crvena zvezda Diva u sredu od 19 časova i 15 minuta u prvom kolu Evrokupa dočekuje francuski Orlean a očekuje se i dolazak Delija. Kako oni bojkotuju regionalnu ABA ligu, ovo će praktično biti premijera za organizovane pristalice crveno belih.
Na sajtu Zvezde se oglasila i uprava kluba povodom ovoga.
„Rukovodstvo KK Crvena zvezda DIVA poziva sve navijače koji u sredu dođu u beogradski hram košarke da navijaju fer i sportski, bez upotrebe pirotehničkih sredstava petardi i baklji i bez ubacivanja bilo kakvih tvrdih predmeta na teren. Jer, svaki i najmanji incident ove vrste biće najstrože sankcionisan od strane čelnika Evrokupa. Zato KK Crvena zvezda DIVA apeluje na svoje najvatrenije simpatizere da pred košarkaškom Evropom još jednom pokažu da su najbolji navijači, a igračima na terenu pruže neophodnu podršku.“

Ulaznice za ovaj meč će se prodavati na dan utakmice na blagajni Pionira od 13 sati. Karte za tribinu koštaju 300, a za parter 500 dinara. Za plavu i belu ložu potrebno je izdvojiti 700, a za VIP ložu 1000 dinara.

Takođe, na blagajni Pionira do 18 sati moći će da se kupe i sezonske ulaznice koje su od ponedeljka ponovo u prodaji. Cene godišnjih karata su 3.500 (tribine), 7000 (parter), 12.000 (plava i bela loža) i 25.000 VIP loža.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter