1
AdmiralBet ABA Liga

Nema više neporaženih

Objavljeno: 05.11.12 u 23:16

Najprijatnije iznenađenje početka sezone ABA lige, ekipa Igokee, je večeras konačno porađena.

U sedmom kolu ABA lige Cedevita je u Domu sportova sa 78:76 nanela prvi poraz dosad nesavladivoj Igokei, a junak utakmice bio je Brejsi Rajt, koji je na dve sekunde do kraja pogodio trojku za pobedu. U preostalom vremenu, posle pozvanog tajmauta gostiju, šutnuo je Siniša Štemberger, ali je njegova lopta otišla je daleko od obruča.

Kod pobednika najbolji je bio Predrag Šuput sa 17 poena i 5 skokova, dok je Lukša Andrić imao 12 poena a Želabal 10 poena uz 7 skokova. Standardno najefikasniji u Igokei bio je centar Korsli Edvards sa 18 poena, 7 skokova i 3 asistencije. Ovaj susret je takođe i obeležio debi Marka Tomasa za Cedevitu, koji je odigrao 17 minuta.

 

Definitivno najveće iznenađenje kola je napravio MZT koji je sa 64:60 savladao Union Olimpiju u Ljubljani.

Tim iz Skoplja je predvodio veteran Todor Gečevski sa 15 poena, dok je 11 ubacio Dejvis. Najbolji u Olimpiji bio je Dilan Pejdž sa 17 poena, 12 je dodao Prepelič. Olimpija je ovu utakmicu odigrala jako loše napadački pa nije ni mogla takvom igrom doći do pobede. Makedoncima je ovo prva pobeda od promene trenera.

Porazom Igokee, Partizan je preuzeo lidersko mesto u ABA ligi

 

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Nema viÅ¡e neporaženih | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. I’m writing a paper on romoba vacuum cleaners and I observed this article being incredibly beneficial and informative. Thank you.
    jDaveRishanr

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter