in ,

Montirana farsa

Doskorašnji selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Udvocičić rekao je u ponedeljak da je primoran da napusti to mesto jer je protiv njega bila montirana farsa kako bi se izbeglo rešavanje stvarnih problema, prenosi agencija Beta.

„Bio sam primoran da napustim klupu Srbije, jer se u srpskom vaterpolu dešavaju neprimerene stvari isprepletane ličnim interesima, a najmanje u cilju najtrofejnijeg srpskog sporta. Svedoci ste rezjedinjavanja reprezentacije i montirane farse protiv mene kako bi se izbeglo istinito sagledavanje situacije i rešavanje stvarnih problema“, rekao je Udovičić na oproštajnoj konferenciji u beogradskom hotelu Hajat.

Osam reprezentativaca je potpisalo apel za smenu selektora, a Udovičić je kazao da su oni iskorišćeni kao instrument nečije volje.

„Ispada da su igrači instrument nečije volje, jer sa njima svaki problem mogu da rešim, neke znam i po 20 godina. Čelnici VSS su mogli da me zadrže da su hteli. Mene su održavali rezultati i istina, a zašto sam im smetao morate njih da pitate“, kazao je Udovičić.

On nije želeo da komentariše ko bi trebalo da ga zameni na mestu selektora vaterpolo reprezentacije Srbije.

Dejan Udovičić je na mestu selektora reprezentacije Srbije bio od 2006. godine i od tada je na 17 velikih takmičenja osvojio 16 medalja: 10 zlatnih, dve srebrne i četiri bronzane.

 

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

Dimitrijević i ekipa suspendovani do daljeg

Varda kod Mute