0
Tenis

Da li je čudo moguće?

Objavljeno: 04.11.12 u 09:37

Da su čuda u sportu moguća, svedoci smo stalnih rezultatskih preokreta na fudbalskim, košarkaškim, vaterpolo, a sve češće i na teniskim mečevima.

Da li naše teniserke mogu doći do izjednačenja, pa potom u dublu i do pobede znaćemo danas kada su na programu preostali dueli finala FED Kupa između Češke i Srbije. Domaće vode sa 2:0, a srpkinje će dati sve od sebe da preokrenu rezultat u svoju korist.

Današnji program u 11 časova otvara Ana Ivanović koja će imati težak zadatak da savlada najbolju češku teniserku Petru Kvitovu.

„Moram potpuno da zaboravim meč protiv Šafarove i da dam sve od sbe protiv Petre. Ona igra brz, servira dobro što će joj pomoći iako nije u najboljoj formi“, izjavila je Ana.

Ukoliko Ivanovićeva donese Srbiji izjednačenje, sledeća na teren izlazi Jelena Janković koja će pokušati da donese izjednačenje protiv Lusi Šafarove, dok bi se za odlučujući poen u dublu borile Bojana Jovanovski i Aleksandra Krunić protiv Hlavackove i Hradecke.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter