1
AdmiralBet ABA Liga

Zvezda raznela Solnok

Objavljeno: 03.11.12 u 21:12

Ovo je bila ubedljivo najbolja partija crveno belih od početka sezone. Konačno su muke sa slobodnim bacanjima prekinute, i napad je izgledao mnogo bolje. Takođe, Zvezda nije imala ni jednu „crnu seriju“ koja ju je karakterisala u prošlim mečevima. Takođe su dva pripremna meča očigledno delovala, jer je Zvezda večeras igrala dosta novih akcija u napadu i to neke koje su  Rakočević i Radivojević igrali davno kod Sagadina, poeni posle auta sa strane.

Zvezda je bila bolja tokom celog meča i u svim aspektima igre, tako da je već u drugoj četvrtini imala dvocifrenu prednost koju je uvećavača.

Odličan je bio u tom periodu Vuk Radivojević koji je igrao 300. jubilarnu utakmicu u crveno belom dresu. Gosti su pred kraj druge i početak treće četvrtine uspeli da se vrate na -7 ali je tad Zvezda ponovo dodala gas i uvećavala prednost do samog kraja meča.

Najbolji igrač Solnoka, Marton Bader je bio potpuno zaustavljen večeras i ušao je rano u problem sa ličnim greškama, a kada on ne igra Solnok ne mođe da se poveže. Treba pomenuti da je debitovao Majkl Skot, novo pojačanje Zvezde iz belgijskog Šalroa.

Najbolji igrač na ovom meču bio je Boris Savović sa 15 poena i 13 skokova a Elton Braun je bio najefikasniji sa 17 poena, Subotić je imao 12 poena kapiten Rakočević 10. U ekipi Solnoka najefikasniji je bio reprezenativac Crne Gore Sead Šehović sa 15 poena uz jako loš procenat šuta (4/14 iz igre), a dvocifren učinak su imali i Horvat i Gej sa po 10 postignutih poena.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter