0
Domaći fudbal

Nemoćna i bleda Zvezda

Objavljeno: 03.11.12 u 21:18

Sale Janković bio je prezadovoljan što je konačno na raspolaganju imao punu nedelju za trening. Šta je na tim treninzima rađeno ostaće nejasno pošto je Crvena zvezda na svom stadionu poražena od Jagodine sa 2:1 (0:0).

Činjenica jeste da je glavni sudija Dimitrijević napravio grešku kada je totalno bespotreban faul Maksimovića izvan šesnaesterca koji je prethodio izjednačujućem golu Jagodine okarakterisao kao penal, ali to će biti slaba uteha za sve ljubitelje Zvezde.

Bila je to slaba i bezidejna igra Zvezde tokom većeg dela utakmice, naspram prilično disciplinovane igre Jagodinaca. Prvih 15 minuta igre u drugom poluvremenu jedini su period igre u kome su fudbaleri Zvezde ličili na organizovanu i ozbiljnu ekipu, uostalom u tom periodu igre su postigli gol i imali još dve ozboiljne prilike, dok je sve ostalo bilo prilično tanko.

I pored takve igre crveno – beli su imali rezultatsku prednost koju su na neshvatljiv način uspeli da na svom stadionu prokockaju.

Crvena zvezda posle ovog poraza zaostaje 5 bodova za Partizanom, a večiti derbi igra se za dve nedelje.

Za Zvezdu je strelac bio Mudrinski u 46. minutu, dok su u ekipi Jagodine golove postigli Đurić u 65. iz penala i Đenić u 88. minutu utakmice.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter