0
Auto Moto

Noćna smena

Objavljeno: 03.11.12 u 11:11

Posle jučerašnjeg drugog treninga, na kome je Fetel preuzeo kontrolu i ponovo bio najbrži ispred Hamiltona u Abu Dabiju, na stazi Yes Marina, iz Ferarija stižu vesti kako je tim mehaničara radio tokom cele noći da bi spremio bolid za treći trening na kome će biti isprobani delovi doneti iz Italije, i koji bi trebalo da pomognu Alonsu da se domogne Fetela kako u kvalifikacijama, tako i na trci.

I prve noći kada su timovi stigli, mehaničari Ferarija su radili cele noći, a kakvi će rezultati svega toga biti, videćemo već danas u kvalifikacijama koje počinju u 14h po našem vremenu. Sportski direktor Ferarija, Masimo Rivola je izjavio: „Iza nas je duga noć u kojoj su naši inženjeri i mehaničari sklapali auto da bi ga napravili onakvim kakav treba da bude.

Nije baš sve bajno i sjajno, jer svaka promena koju praviš, mora da bude uklopljena sa drugim elementima, kako se ne bi remetila aerodinamika. Verujemo da ćemo danas pokazati napredak i da ćemo nadoknaditi zaostatke kako u kvalifikacijama, tako i na trci.“

„Možemo li da pobedimo? Ako gledamo rezultate drugog treninga, teško, ali danas je novi dan, automobil nam je pouzdan, videćemo. Trudimo se najbolje što umemo, svi smo ujedinjeni u jednom cilju, a to je da Fernando dođe do titule.“

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter