0
Ostali sportovi

Nikola bi u Đetiće

Objavljeno: 03.11.12 u 10:24

Kako prenose crnogorski mediji, rukometaš Nikola Karabatić koga se rukometni savez Francuske odrekao posle nezakonite afere oko nezakonitog klađenja kontaktirao je posredstvom menadžera, rukometni savez Crne Gore oko mogućnosti da zaigra za reprezentaciju te zemlje.

„Ta informacija je prijatno iznenadila sve u Savezu, indicije postoje i sigurno da nam prija što vrhunski rukometaš razmišlja o Crnoj Gori. Međutim, o tome je sada rano govoriti, treba dobro razmisliti o svemu, očekuje nas meč sa Češkom u Baru kome se moramo maksimalno posvetiti, a onda će biti prostora za priču na tu temu“, rekao je Predrag Pavićević, generalni sekretar RSCG, za Dnevne novine.

Karabatić je do sada dovođen u vezu sa reprezentacijom Srbije i Hrvatske ali do ovog trenutka nije bilo pomena o Crnoj Gori.

U svakom slučaju, ako se odluči da zaigra za neku drugu reprezentaciju osim Francuske, Karabatić to neće moći da učini pre 2015. godine.

Karabatić je sa Francuskom osvojio dva olimpijska zlata, dve titule svetskog šampiona i dva pehara namenjena evropskom prvaku.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter