1
Američki fudbal

Stilersi bez hotela

Objavljeno: 02.11.12 u 10:47

Prve NFL žrtve uragana Sendi, koji je pre par dana protutnjao istočnom obalom SAD, su Pitsburg Stilersi.

 

“Čelični” u nedelju gostuju aktuelnim šampionima Njujork Džajantsima ali neće moći da u “veliku jabuku” dodju ranije kako su prvobitno planirali jer je hotel u kome je trebalo da odsednu još uvek bez struje.

 

Zbog takvog razvoja događaja uprava Pitsbruga probala je da pronađe neki drugi hotel ali niko nije bio spreman da ugosti Stilerse, pa je na kraju odlučeno da ekipa u Njujork, tačnije Nju Džersi, odnosno na aerodrom u Njuarku sleti u nedelju prepodne, da potom u obližnjem motelu imaju klupski obrok, a odatle autobusom odu na Metlajf stadion gde će biti do početka utakmice koja je na programu u 4:25 po istočnom vremenu.

 

Tek ćemo videti koliko će ovakva promena plana poremetiti ekipu koju predvodi Big Ben Rotlisberger, ali njih bi i u normalnim okolnostima čekao težak posao jer dolaze na noge Ilaju Meningu koji u ovom trenutku važi za najboljeg kvoterebeka lige.

 

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter