1
Auto Moto

Rosi kao broj 2

Objavljeno: 02.11.12 u 13:20

Velentino Rosi veruje da će sezonu u Jamahi početi kao broj 2 pored Horhea Lorenca, ali veruje da iz toga može da bude i koristi. Sedmostruki šampion je imao samo dva podijuma u poslednje dve sezone u Dukatiju, dok je njegov budući kolega na prošloj trci osvojio svoju drugu titulu u Moto Gp šampionatu.

 

Lorenco i Rosi su već bili zajedno u timu od 2008 do 2010, prve godine je Rosi osvojio titulu, dok je posle 2010. i osvajanja titule od strane Lorenca, Rosi napustio tim i prešao u Dukati. Posle relativnog neuspeha u Dukatiju, Rosi kaže da nije više ni siguran može li da bude brz kao Lorenco, Pedroza ili Stoner. Kaže da startuje sezonu u sličnoj poziciji kao što startuje Mark Markez koji će iz Moto2 šampionata uleteti u Hondu zajedno sa Pedrozom, kao ruki.

 
„Najviše se nadam da ću ja praviti problem Lorencu, ne znam za Denija i Markeza. U svakom slučaju, mi ćemo biti vozači broj 2 u timu i obično sa te pozicije ima nekoliko prednosti. Nema šta da se izgubi. Mislim da će Lorenco i Pedroza biti najjači, jer se takmiče na najvišem nivou. Nisam siguran da li ću moći da im pariram. Videćemo posle prvih testova sa Jamahom, kako će mi ići.“

 
Takođe, Rosi kaže da ga zanima i kako će napredovati Dukati kada počnu postsezonski testovim i da vidi kako će se novoprimljeni članovi Andrea Doviciozo i Andrea Ianone snaći na Desmosedici motoru koji je on vozio i razvijao sa timom. Sadašnji vozač Jamahe, Ben Spiz takođe bi trebalo da se pojavi sledeće sezone na Dukatijevom motoru, ali on se trenutno oporavlja od povrede.

 

“Veoma sam znatiželjan da probam Jamahu, kao što sam i znatiželjan da vidim momke na Dukatiju, kako će se adaptirati. Ipak, najviše me interesuje kako ću se ja adaptirati na Jamahu…“

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Rosi kao broj 2 | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. I not to mention my guys were reading the good techniques located on your site while quickly developed a horrible suspicion I never thanked the website owner for them. The men came consequently joyful to see all of them and have in effect undoubtedly been loving those things. Thank you for genuinely quite accommodating as well as for considering variety of exceptional guides millions of individuals are really eager to be informed on. My very own honest regret for not saying thanks to earlier.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter