1
Fudbal

Rodžers bi Volkota

Objavljeno: 02.11.12 u 08:13

Brendan Rodžers, menadžer Liverpula, želi da pojača tim u januarskom prelaznom roku, jer posle loših igaran u prvenstvu, ispali su i u Liga kupu. Navijači nisu zadovoljni, svi su svesni da timu treba osveženje, da se mora reagovati dovođenjem kvalitetnih igrača. Zato je na meti Tio Volkot, koji još nije produžio ugovor sa Arsenalom, a Liverpul je spreman da mu ponudi odlične uslove.

 
Međutim, Venger želi da zadrži Volkota i crveni neće moći da sednu za pregovarački sto sa reprezentativcem Engleske sve do kraja decembra kada će i definitivno biti poznato da li ide ili ostaje u Arsenalu.

 
Prema engleskim medijima Rodžersova prva želja je upravo Volkot i menadžer kluba sa Enfilda smatra da bi se on odlično uklopio u sistem.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Rodžers bi Volkota | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. hi!,I really like your writing so much! percentage we communicate extra approximately your article on AOL? I require a specialist on this area to resolve my problem. May be that’s you! Looking forward to peer you.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter