0
Košarka

Parker kao pre 10 godina

Objavljeno: 02.11.12 u 09:57

Što se kaže, na iskustvo. Košem Tonija Parkera u poslednjoj sekundi, San Antonio Sparsi su savladali Oklahoma Siti Tander sa 86:84.
A nije izgledalo da će biti tako, ali na 30 sekundi pred kraj meča Parker je prvo ubo trojku, pa je presekao loptu Vestbruku i na 5,9 sekundi do kraja omogućio svom timu napad.

Poslednji napad je pravljen za Parkera, koji je došao do slobodne pozicije posle dva bloka svojih saigrača. ka njemu je krenuo najboolji prošlogodišnji bloker NBA lige Serž Ibaka. Ali je bio prespor za veterana Parkera koji je uspeo da ubaci šut u poslednjoj sekundi i sruši mladu ekipu Tandera.

 

„Pobegao nam je. Nismo ga stigli na vreme, ali on je i pored toga imao težak šut preko Ibake. Nije to lako izvesti“, priznao je Skot Bruks, trener Oklahome.

 

San Antonijeve dede doživljavaju novu mladost na početku ove sezone, Parker je meč završio sa 14 poena i 11 asistencija, a najefikasniji u Sparsima bio je Tim Dankan sa 20 poena uz 8 skokova i 3 blokade.

 
Kod Tandera Kevin Durent je postigao 23 poena uz 14 skokova i 5 asistencija za Tander, 18 poena dodao je Rasel Vestbruk (8sk, 5as) ali je i imao ključnu izgubljenu loptu u poslednjem napadu, dok je čovek koji je stigao umesto Hardena, Kevin Martin imao 15 poena.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter