0
Domaći fudbal

Precrtana osmorica

Objavljeno: 01.11.12 u 10:27

Do kraja jesenjeg dela sezone Jelen Superlige ostalo je još punih mesec dana, a Smederevo je već raksinulo saradnju s čak osmoricom igrača. Međutim, budući da posle 10. kola nemaju nijednu pobedu i ubedljivo su najgori tim elitnog ranga takmičenja, čudi zašto to nije urađeno ranije.

Na spsiku onih koji više nemaju obaveza da se javljaju na stadion “kraj stare železare” su: Milan Vukašinović, Srđan Urošević, Paulo Gomes Žoao, Lukas da Silva, Vladimir Stanojević, Nebojša Stanojlvić, Vladimir Miljković i Luka Savić, koji je otišao na pozajmicu u Singapur.

„Napravili smo grešku ovog leta, jer smo doveli veliki broj igrača, ali očigledno je da ekipa nije imala hemiju. Zato smo odlučili da broj igrača svedemo na razumnu meru.

Određeni broj njih nismo mogli da licenciramo, pojedinci su bili nezadovoljni svojim statusom, a ima i onih koji jednostavno nisu pokazli da poseduju kvalitet za Superligu.

Sa svima njima smo se razišli prijateljski, ugovor je sporazumno raskinut, ali niko ne kaže da je tu kraj. Možda ćemo se još nekima zahvaliti na saradnji“, kaže sportski direktor Žarko Pavlović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter