0
Evropske lige

Slavili i Juve i Inter

Objavljeno: 31.10.12 u 22:55

Juventus ne može da izgubi bodove ove sezone.

Stara dama je u meču 10. kola dočekala Bolonju i povela golom Fabija Kvaljarele, ali su gosti preko Taidea izjednačili u 71. minutu. Taj rezultat je bio na snazi sve do 90. minuta kada novi gol u crno-belom dresu postiže fenomenalni Pol Pogba. Juve je tako ostao na čelu i derbi sa Interom dočekuje sa +4.
Inter je na Meaci uspeo da preokrene protiv Sampdorije. Gosti iz Đenove su poveli u prvom poluvremenu posle greške odbrane neroazura strelac je bio Munari. U 51. minutu trenutak odluke, penal za Inter i crveni karton za Kostu. Milito je izjednačio, a u 69. minutu Rodrigo Palasio je doveo Inter u vođstvo. Meč rešava devet minuta pre kraja Fredi Guarin na asistenciju Antonija Kasana. Sampdorija je dala još jedan gol u 90. minutu, ali im on neće preterano značiti – strelac Eder.

Napoli je u Bergamu izgubio od Atalante sa 1:0, a gol odluke je psotigao Karlos Karmona na asistenciju bivšeg igrača Napolija Denisa. Lacio nije uspeo da osvoji tri boda na Olimpiku protiv Torina, odigrali su samo 1:1. Bikovi su poveli preko Glika, ali je Mauri doneo bod nebeskoplavima.

Udineze je iščupao bod protiv Katanije zahvaljujući dvostrukom strelcu Di Nataleu. Upravo je iskusni napadač doveo svoj tim u vođstvo, ali su gosti sa Sicilije preokrenuli preko Kastra i Lodija, ali je u trećem minutu nadoknade opet pogodio Di Natale za konačnih 2:2.

Roma je opet povela pa stala i izgubila. Igrali su protiv Parme u gostima, došli do vođstva golom Lamele, ali su primili tri uzastopna gola – Belfodil, Parolo, Zakardo. Do kraja meča vučica je smanjila na 3:2 preko Totija u 71. minutu, a u posledniih pet minuta meča imali su i igrača više jer je isključen Belfodil.
Kjevo je savladao Peskaru sa 2:0, a golove su dali u 75. minutu Lusijano i u 77. Stoijan. Kaljari je na Sardiniji bio bolji od Sijene sa 4:2 uz dva gola Nenea.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter