0
Evroliga

Samo opušteno

Objavljeno: 31.10.12 u 13:36

Sutra će u Partizan u okviru četvrtog kola Evrolige gostovati ekipi Barselone. Meč se igra od 20 i 45 a Barsa je apsolutni favorit i dok ona ima tri pobede na startu, Partizan je startovao sa tri poraza.

 
„Svaki poraz je nova škola i uvek se trudimo da izvučemo pouke. Mlad smo tim, normalno je da će biti još oscilacija, ali se mi stalno trudimo da budemo bolji“, kazao je Milosavljević, koji je još novinarima na aerodromu izjavio: „Barselona jeste jedan od najjačih evropskih timova, ali je ovo gostovanje najlakše jer nemamo šta da izgubimo. Nemamo pritisak i obaveze, ali ćemo igrati najbolje što možemo protiv velikog favorita“

Gagić tvrdi da motiva neće nedostajati:
„Jesmo rasterećeni u smislu da niko ne očekuje pobedu, ali mi želimo da svaku utakmicu odigramo na vrhunskom nivou. Motiva svakako ne fali i očekujem dobru utakmicu, jer Barsa je Barsa. Dobri su igrači, imaju dobar tim, ali se mi nikada nismo predavali, pa se ni sad nećemo povući bez ispaljenog metka“,rekao je Gagić.

Kapiten crno-belih Vladimir Lučić je govorio o izvučenim poukama iz prethodnih poraza.

„Naučili smo nešto iz drugog i trećeg poraza. Protiv CSKA smo praktično izgubili dobijenu utakmicu, a u Litvaniji smo odigrali loše protiv tima protiv koga smo mogli da pobedimo.U Barseloni će biti teško, oni su jedni od favorita u takmičenju, ali smo mi rasterećeni kao najmladji tim“, rekao je Lučić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter