1
Domaći fudbal

Trener Partizana naglasio da je razočaran učinkom igrača kojima je večeras pružio priliku

Loša igra

Objavljeno: 31.10.12 u 20:32

Posle šokantnog poraza od Borca u kupu od 2:1 i to na domaćem terenu, trener crno belih je priznao da je razočaran učinkom igrača koju su večeras dobili šansu.

Fudbaleri Borca su odigrali dobru utakmicu, a mi smo im to omogućili greškama koje nismo smeli sebi da dozvolimo. Bilo je vreme da igrači sa manjom minutažom pokažu koliko mogu, ali sam iznenađen njihovim slabim izdanjem.

Nastaviću, međutim, da im pružam priliku i u budućnosti. Razočaran sam, ali život ide dalje. Za vikend nas očekuje veoma važna prvenstvena utakmica u Nišu protiv Radničkog“, rekao je Vermezović novinarima posle meča u Beogradu.

Inače Nikola Ninković je večeras ušao u istoriju kao najmlađi kapiten crno-belih, pošto je u poslednjih pola sata nosio traku umesto Marka Šćepovića.

Trener Borca Zoran Njeguš kazao je da su Čačani iskoristili to što je Partizan večeras igrao u kombinovanom sastavu.

„Izbacili smo Partizan što nije lako, ali ni njima nije lako da igraju na tri fronta (prvensto i Kup Srbije i Liga Evropa). Ukazala nam se šansa i mi smo je iskoristili. Partizan je imao veći posed lopte, ali mi smo realizovali naše šanse. Kada smo videli kombinovani sastav potajno smo se ponadali da možemo do iznenađenja i to nam je dalo nadu“, rekao je Njeguš.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title LoÅ¡a igra | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Hiya. Very nice site!! Man .. Excellent .. Wonderful .. I’ll bookmark your web site and take the feeds additionally…I’m satisfied to find so much useful information right here in the article. Thank you for sharing.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter