0
Fudbal

Englezi brane svoje siledžije

Objavljeno: 31.10.12 u 12:36

Eto, to je razlika između FSS i FA Engleske. FSS je odmah odredio kaznu za Nikolu Ninkovića i Ognjena Mudrinskog, čime ih je označio kao glavne krivce za nemile događaje u Kruševcu na meču protiv Engleske, dok na Ostvu nemaju takve namere.

Šta više, oni tvrde da podržavaju svakog svog fudbalera, stoje iza njihovih postupaka, a zašto i ne bi kad su u Fudbalskom savezu Srbije već priznali da su oni krivci za incidente. Englezi takođe tvrde da ne znaju ništa o krivičnom postupku pokrenutom protiv dvojice njihovih neimenovanih igrača, ali naglašavaju da će im pružiti svu pomoć.

„FA daje svoju punu podršku svim igračima i stručnom osoblju koji su bili zahvaćeni užasnim scenama u Srbiji pre dve nedelje. Želimo da uverimo one koji su zabrinuti da smo posvećeni tome da uradimo sve neophodno da ih zaštitimo. Nudimo podršku pojedincima i njihovim porodicama Još nismo primili nikakvo formalno obaveštenje od srpskih vlasti. Ne znamo nijedno ime sa te optužnice i zato čekamo dodatne detalje i formalnu komunikaciju po ovom pitanju. Ostaćemo u kontaktu s britanskim vlastima, kao i sa kolegama iz UEFA “ navodi se u saopštenju koje je objavljeno na zvaničnom sajtu FA.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter