0
Fudbal

Čekam Mihin poziv

Objavljeno: 31.10.12 u 09:57

Srbija nema klasičnog napadača, to je valjda svima jasno. Zapravo ima, ali nema dovoljno kvalitetnog da u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo napravi razliku u korist orlova.

Zato mora da se pronađu alternativna rešenja, a jedno od njih mogao bi da bude nekadašnji napadač Crvene zvezde Filip Đorđević. Fića blista u dresu Nanta, gde je na 12 utakmica postigao isto toiliko golova, a jedino sporno u ovoj priči je što se ovaj klub takmiči u drugoj ligi Francuske.

Ipak, selektor Srbije Siniša Mihajlović poslao je Nenada Sakića jednog od svojih saradnika da uživo posmatra Đorđevića, pa nije isključeno da Fića dobije poziv za prijateljski meč protiv selekcije Čilea.

„Imam veliku želju da nastupam za selekciju Srbije i lagao bih kada bih rekao da se ne nadam pozivu.

Čuo sam i ja da je Sakić bio da me gleda, ali nisam imao prilike da ga vidim. U svakom slučaju, smatram kako mogu da pomognem, ali nema razloga da se hvalim preko medija. Nisam takav tip“, kaže Đorđević, koji bi naredne godine trebalo da dobije i francusko državljanstvo.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter