0
Tenis

“Borićemo se do poslednjeg momenta”

Objavljeno: 31.10.12 u 14:32

FED Kup selekcija Srbije za vikend igra finalne mečeve sa Češkom u Pragu. Naše teniserk su spremne i maksimalno motivisano očekuju duele. Najbolje rangirana srpska teniserka Ana Ivanović obećava da će ona i njene saigračice dati sve od sebe da osvoje pehar.

„Imamo borbenost i podršku sa klupe. Borićemo se do poslednjeg momenta i neka bolji pobedi“, rekla je srpska teniserka Ana Ivanović.

Teniserke Srbije očekuju veoma teški mečevi protiv selekcije Češke.

„Treba da se fokusiramo na našu igru. Moramo da damo sve od sebe, sigurno je da očekujemo veoma teške mečeve“, dodala je Ana.

Jelena Janković ističe da su naše reprezentativke gladne pobeda.

„Naša borbenost i želja za pobedom je velika. Prvo nam je finale, motivisane smo i inspirisane da osvojimo titulu. Gladne smo pobede“, rekla je Jelena Janković.

Nadovezala se Bojana Jovanovski koja je rekla da je ovo godina FED Kup tima Srbije.

 
„Ovo je naša godina. Iako one igraju na domaćem terenu, mislim da možemo do zlata. Ovo je godina FED kup reprezentacije“, rekla je Jovanovski.

Selektor Dejan Vraneš tvrdi da su naše teniserke silno motivisane da pokažu koliko vrede u finalu.

 
„Pritisak kao i u svakom meču, uvek postoji. Trudimo se da ga što više umanjimo. Atmosfera je odlična. Devojke su veoma motivisane za ovaj meč i sigurno će pružiti maksimum“, rekao je Vraneš.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter