0
Fudbal

Spektakl!!!!

Objavljeno: 30.10.12 u 23:41

Spektakularan meč odigrali su Reding i Arsenal u osminifinala Liga kupa Engleske i ovaj duel ostaće sigurno u analima! Arsenal je posle 120 minuta igre slavio sa 6:5!

U jedinom duelu premijerligaša Reding je ispustio vođstvo od 4:0 protiv Arsenala, koji se plasirao u četvrtfinale posle produžetaka! A kako je igrao Arsenal u prvom poluvremenu svedoči podatak da je u 37. minutu bilo 4:0 za Reding – Roberts, autogol Koščelnog, Ledžervud i Hant.

Volkot je u poslednjim momentima prvog poluvremena smanjio na 4:1, a rezervista Žiru je smanjio na 4:2, da bi Koščelni dao gol nade u 89. minutu. U šestom minutu nadoknade Volkot postiže svoj drugi gol i šalje meč u produžetke.

A tamo Maruan Šamah daje gol za 5:4, da bi u drugom produžetku Pavel Pogrebnjak izjednačio na 5:5. Očekivali su se penali, ali je to sprečio Tio Volkot posle fenomenalne kontre Arsenala u 120. minutu! D okraja je Arsenal dao još jedan gol i upotpunio ovaj genijalan meč – strelac Maruan Šamah.

 

Navijači Arsenala koji su napustili stadion pri rezultatu 4:0 za Reding kajaće se do kraja života.

Lids je iz daljeg takmičenja izbacio Sautempton savladavši ih sa 3:0 golovima Tongea, Diufa i Bekija, a Vigan na svom stadionu nije uspeo da postigne gol protiv Bredforda pa će morati na popravni.
Sanderlend opet nije uspeo da zatrese protivničku mrežu, a na stadionu svetlosti je to uspeo da uradi Midlzbro (Mekdonald) i da prođe u četvrtfinale Liga kupa. Aston Vila je u gostima preko Bentekea i Agbonlahora došla do 2:0 protiv Svindona, ali je dozvolila rivalu da se vrati u meč i izjednači. Ipak, tim iz Birmingema je prošao golom Bentekea u 90. minutu.
Bredford je posle penala izbacio ekipu Vigana, koji nije uspeo da za 120 minuta da gol na svom terenu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter