0
Evropske lige

Zagrebački Dinamo na Maksimiru poražen posle produžetaka od Zadra, poslednjeplasirane ekipe hrvatskog prvenstva

Senzacija u Kupu Hrvatske!

Objavljeno: 30.10.12 u 19:29

Činilo se da na ovoj utakmici neće biti uzbuđenja. Rutinski je Dinamo poveo 2:0 olovima Bećiraja i Čopa i vodio sve do 83 minuta. A onda šok, sedamnaestogodišnji fudbaler gostiju, Perica, je u razmaku od samo dva minuta uspeo da postigne dva gola i izbori neočekivane produžetke.

U 98. minutu Zadar vodi preko Ivančića koji posle dobija drugi žuti pa gosti i9graju sa igračem manje do kraja. U poslednjih 15 minuta meča prvi čovek “Modrih“ Zdravko Mamić sišao pored terena i delio uputstva igračima, ali im ni to nije pomoglo.

Zadar je herojski izdržao pritisak plavih do kraja i proslavio pobedu na centru.

Trener Dinama je bio potpuno šokiran
“Ne mogu opisati svoje stanje, nemam reči. Nisam to očekivao, neverovatno je da smo dopustili da dobijenu utakmicu pretvorimo u poraz.

Ovo mi je apsolutno najteži trenutak u trenerskoj karijeri. Ne razmišljam o odlasku, bez obzira što ovako šokantne utakmice donose svakakva razmišljanja.

Što se tiče Mamića, primetio sam ga, on je igračima dao podršku i rekao im da imaju još 15 minuta…“, izjavio je Čačić posle utakmice.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter