0
Fudbal

Navijači zagrebačkog Dinama oglasili su se saopštenjem posle senzacionalne eliminacije njihovog kluba u osmini finala Kupa Hrvatske.

Pravite od Dinama Zvezdu

Objavljeno: 30.10.12 u 20:56

Na sablasno praznom Maksimiru pred manje od 300 gledalaca Dinamo je senzacionalno ispao iz kupa od poslednjeplasiranog Zadra.

Posle meča, navijačka grupa zagrebačkog tima “Bad Blue Boys“ oglasila se zanimljivim saopštenjem saopštenjem.

‘Nije problem u porazu, zaista nije, to je sastavni deo fudbala, problem je što od našeg Dinama pravite Crvenu zvezdu u Hrvatskoj. Sedam žutih kartona za Zadrane, jedan crveni, izmišljanje prekršaja u zoni udarca, produženje utakmice 5 minuta, produženje produžetka 6 minuta…to ste napravili od našeg kluba.

Dok kriminalci i lopovi svih sorti sede u loži, policija i zaštitari malteretiraju BBB na istoku. BBB koji su se još jednom pokazali većim od velikih Dinamovih navijača kojih se na zapadu skupilo pedesetak…Jer ovo danas nije Dinamo, ovo je mafijaško leglo koje služi za bogaćenje jedne porodice i za ispoljavanje frustracije šačici debila sa zapada koji nisu ni kartu platili. Našeg Dinama nema, ali vratiće se u svoj svojoj veličini i mi ćemo ga dočekati s rukama u vazduhu, jer odustati ne mislimo.

A to je i poruka BBB-ima koji su još jednom morali proći maltretiranje, samo zato jer se ne slažu sa samovoljom onog koji misli da je Dinamo nastao njegovim ukazanjem. Do pobede…“, kaže se, između ostalog, u saopštenju navijača Dinama.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter