0
Domaći fudbal

Vraćam se u Partizan

Objavljeno: 29.10.12 u 20:49

Nije Mladena Krstajića bilo dugo, povukao se u ilegalu, ali eto vratio se u Humsku. Posle šest meseci uživo je gledao jedan meč srpskog šampiona, a najavljuje da ima ambicije da se vrati i u klub.

Recimo kao sportski direktor ili nešto slično. Možda čak i trener jednog dana, budući da je danas zajedno s Ivanom Tomićem, Batom Mirkoviće, Nemanjom Vidićem i još gomilom nekadašnjih fudbalera započeo školovanje za trenera.

No ta trenerska priča za sada nije interesantna, mnogo je zanimljivije ovo drugo.

 

„Znam sam smo Sale Stanojević i ja mogli da uradimo mnogo za Partizan, ali nekima to nije odgovaralo. Kao igrači smo dali mnogo ovom klubu, a sada ćemo da se edukujemo i nastavićemo jednog dana onim putem kojim smo krenuli.

Da sam kojim slučajem ćutao, sada bih verovatno i dalje bio sportski direktor Pratizana, ali bi me mrzelo 95 odsto Srbije i možda bih morao da odselim. Ovako, 99 odsto Srbije je uz mene, što mi je neuporedivo draže. Štitio sam sportski sektor i štitio bih ga ponovo.

Koliko vidim situacija u zemlji je bolja, pa se nadam da ćemo konačno dobiti odgovore na neka pitanja, koja sam postavio kad sam otišao iz kluba.

Gospodin Vučić je krenuo dobrim putem i želim mu svu sreću, bez obzira što je zvezdaš. Navijam za njega i našeg premijera Ivicu Dačića, koji je poznat kao veliki partizanovac. Nadam se da će da istrajati u onome što su obećali, a to je borba s korupcijom. Da sport vode ljudi koji su stručni, a ne oni koji traže samo lični profit“, kaže Krstajić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter